ŠTAMPARIJA

Prva porodična firmopisačka, a potom i prva digitalna štamparija u Crnoj Gori sa tradicijom koju gradimo od 1991. godine.

Štamparija Firmoprom je osnovana 1991. godine. Otpočeli smo sa radom kao mala porodična firmopisačka firma.

Brzo osvajamo simpatije i povjerenje mnogih klijenata, kako onih malih firmi, tako i velikih preduzeća upravo svojim radom, korektnim odnosom i kvalitetnom uslugom.

Razvoj štamparije tekao je možemo slobodno reći u dva velika koraka:

1. Firmopisački poslovi bazirani na tehnici SITO štampe bili su karakteristički za period devedesetih godina, kada dominantno radimo na promotivnim materijalima, štampi na tekstilu, proizvodnji manjih i većih reklama.

2. Era Digitalne štampe koja se desila početkom novog vijeka i milenijuma donijela je neslućene mogućnosti u brzini i kvalitetu pružanja usluga. Ali, takođe i u proširenju spektra usluga koje smo ponudili našim klijentima.

Razvijali smo se kadrovski i tehnološki, tako da danas imamo obučenu ekipu, kompletno zaokruženu priču ponude izrade i produkcije svih vrsta reklama, štampe velikog i malog formata, gotovo neograničen sprektar promotivnog materijala itd.

Sa druge strane, brz razvoj tehnologija donio je sa sobom i veliki broj izazova, posebno u brzini pružanja usluga koje neizostavno utiču na pritisak i potencijalno opadanje kvaliteta usluga. Međutim, zahvaljujući sjajnom timu koji pažljivo čuvamo - danas smo prepoznati od strane najvažnijih kompanija i preduzeća i malih firmi u Crnoj Gori.


 

32 godine štampamo prijateljima!